skip to main |
skip to sidebar
Etiketler:
İSKENDERUN YEMEKLERİ
Malzemeler
- 1 Bağ (10-12 Adet) Taze Soğan
- 1 Bağ Maydanoz (ince ise 2 bağ)
- 1/2 Bağ Taze Nane
- 3 Yumurta
- 3 Yemek Kaşığı Un
- 7-8 Diş Sarımsak
- Kimyon
- Tuz
- Toz Kırmızı Biber
Yapılışı
- Tüm yeşillikler robotta incecik çekilir, yada elde çok ince doğranır.
- Yumurta ve un çırpılır, baharatlar ve yeşillikler ilave edilerek karıştırılır.
- Bol yağda, yağın içine kaşıkla bırakılarak kızartılır.
- Peçete serdiğimiz bir tabağa alınarak yağın fazlası süzdürülür.
DESTEK İÇİN REKLAMLARI TIKLAYABİLİRSİNİZ
0 yorum:
Yorum Gönder