iskenderun mutfağı - Belen Tava


Malzemeler
1 kg. kuzu kuşbaşı
6 adet domates
6 adet yeşil biber
30 diş sarmısak
1 yemek kaşığı margarin
1 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kırmızı biber

Tuz

Yemeğin Tarifi
Tencereye margarin ve kuşbaşı etleri atın suyunu bırakıp çekene kadar bekleyin. Halka şeklinde doğranmış yeşil biberleri ilave edip kavurun. İçine küp şeklinde doğranmış domatesleri, sarmısakları, kırmızı biber, kekik ve tuz atıp karıştırın. 20 dakika pişirip servis yapın.

DESTEK İÇİN REKLAMLARI TIKLAYABİLİRSİNİZ

0 yorum:

Yorum Gönder

iskenderunlum © 2010 | Diseñado por Chica Blogger | Volver arriba