iskenderun mutfağı - patatesli ekmek

Siteye katkıda bulunmak isteyen kardeşim Fatoş'dan kolay, pratik ve ekonomik süper bir tarif

YEMEĞİN ADI : patatesli ekmek 

MALZEMELER:: 4 patetes, 1 bardak yogut, 1 çay bardagı sivi yağ, 3 bardak un, kabartma tozu, pul biber, karabiber ve tuz 

HAZIRLANIŞI : 4 patetesi rendeleyip, içine 1 bardak yogut, 1 çay bardagı sivi yag, 3 bardak un, kabartma tozu, pul biber, karabiber ve yeteri kadar tuz ekleyin, sonra bu karışımı Tepsiye döküp 200 derece firinda 30dk pişirin, keyfinize göre dilimleyip afiyetle yiyin 

Fatoşa buradan teşekkürler


0 yorum:

Yorum Gönder

iskenderunlum © 2010 | Diseñado por Chica Blogger | Volver arriba